Verdensfortællerne slippes løs 6. maj!

Min roman Verdensfortællerne præsenteres på den årlige Dancon science fiction festival, der afholdes 6 – 7. maj kl. 10.30 – 17.30 i Valby Kulturhus.
Der er gratis adgang, så kom glad forbi!
Jeg vil være til stede om lørdagen, hvor der vil være en uformel reception for bogen.

En højaktuel fremtidsroman
Romanen tager fat på nogle højaktuelle emner i en medrivende og spændende historie om whistleblowers, fake news, mediemanipulation, internet-censur, overvågning og hemmelige tjenester. Der er tale om en højaktuel fremtidsroman, da handlingen udspiller sig i den nære fremtid

Vandt forlagskontrakt i romankonkurrence
Romanen vandt en forlagskontrakt i Science Fiction Cirklens store romankonkurrence i 2016, hvor forlagsredaktøren betegnede romanen som en techno-thriller.
Her er en kort beskrivelse af handlingen, der forhåbentlig ikke røber for meget.

Hukommelsestab, Verdensfortællere og mord
Christian vågner en morgen og har tilsyneladende mistet sin hukommelse. Da han finder manuskriptet til Verdensfortællerne, genvinder han langsomt hukommelsen og begynder at stykke sin fortid sammen.
En mystisk forlagsredaktør samt en teknologiskeptisk og kulturelt indflydelsesrig aktivistbevægelse er blot nogle af aktørerne i et sælsomt hændelsesforløb, hvor manuskriptet for Verdensfortællerne spiller en central rolle.
Manuskriptet er inspireret af virkelige hændelser, hvor journalister, krypteringseksperter og sikkerhedsfolk på mistænkelig vis er omkommet, tilsyneladende som følge af ulykker og selvmord. Men er det hele sandheden? Og hvem er de ukendte kræfter som er meget interesserede i at få fingre i manuskriptet?
Da en whistleblower med aktivisternes hjælp afslører en hidtil ukendt teknologi, bliver Christian hvirvlet ind i begivenheder, hvor de ukendte kræfter ikke viger tilbage for mord for at få fat på teknologien og Verdensfortællernes hemmeligheder.
På en hæsblæsende rejse gennem flere lande, drømme, religioner og tilsyneladende alternative virkeligheder må Christian konfrontere sin egen dystre fortid, inden han – og læseren – bringes nærmere en forklaring samt en forståelse for, hvordan menneskers bevidsthed kan manipuleres.

Håber du er blevet nysgerrig.
Forhåbentlig ses vi 6. maj i Valby Kulturhus til en snak om bøger, Verdensfortællere og bevidsthedsmanipulation.