Mød Verdensfortællerne på BogForum

Verdensfortællerne på BogForum for fuld musik
Jeg er på BogForum i næste uge for at fortælle om Verdensfortællerne.
Du kan møde mig og Verdensfortællerne fredag 10. november kl. 15.35 og søndag 12. november kl. 14.35 på Science Fiction Cirklens stand.
Vi vil trænge ind i din bevidsthed med oplæsning, musik og andre bevidsthedsmanipulerende metoder, så er du frisk på at få din virkelighed udfordret, så mød frejdigt op.

Katolske præster og militær forskning
Jeg vil også fortælle lidt om opfølgeren til Verdensfortællerne, som jeg så småt er gået igang med. Som Verdensfortællerne tager den udgangspunkt i virkelige hændelser og nutidig samt fremtidig teknologi og forskning. Uden at røbe for meget vil den kommende bog se nærmere på en fransk præsts tanker om et fænomen, som amerikanerne og russerne for tiden er meget interesserede i.

Spændende forfattere og rabatter
Der er rabat på Verdensfortællerne i forbindelse med bogmessen, så du kan købe den for kun 200 kroner.
Den gode redaktør Carl-Eddy Skovgaard fortæller mig, at der også er andre virkelig gode tilbud på bøger fra Science Fiction Cirklen.
Blandt andet kan du købe de 3 andre danske science fiction romandebuter fra i år for den latterligt lave pris af 200 kroner – dog per styk: Mimesis, Happy Nation og TROPIKA – Ainukka Heikkinens forandring.
Du kan også møde forfatterne af bøgerne; Thomas Kampmann Olsen, Christian Baron og Jon Terje Østberg.

Derudover bliver ældre bøger solgt med en vanvittig stor rabat:
Skønlitteratur kr. 100 for én, 3 for kr. 200. Faglitteratur kr. 200 for én, 3 for kr. 500.
It’s a no-brainer – be there!