Write IT udvider forretningen og ændrer udseende

Hvis du før har været forbi Write IT, vil du se, at websitet har ændret udseende. Hvor Write IT før var en “hjemmerullet” PHP-site med nul mulighed for dialog med og kommentarer fra læserne, er Write IT nu omlagt til WordPress. Write IT vil derfor fremover være blog-baseret med mulighed for en (forhåbentlig) god dialog med Write IT’s kunder, læsere og nysgerrige sjæle.
Omlægningen af Write IT til en blog afspejler en udvidelse af Write IT’s forretningsområde fra rendyrket journalistik til  forfattervirksomhed og publicering af e-bøger.
Jeg har netop udgivet mine første e-bøger på Saxo.com og dem kan du læse mere om her.
Jeg vil i den kommende tid skrive mere om baggrunden for bøgerne og kommende bog-projekter.
I den forbindelse vil jeg gerne høre fra nuværende og kommende læsere, så smid en kommentar nedenfor, hvis du har noget på hjertet.
I den forbindelse; Please don’t kill me for having a very plain vanilla WordPress-blog.
Husk, “Content is King” og “It’s not the Style, it’s the Content and I am Content with my Style” 🙂
Jeg vil dog løbende ændre layout og udseende efterhånden som jeg får sat mig ind i mulighederne med WordPress (Yes, jeg er WordPress-newbie).

Jeg har stadig min Computerworld-blog, hvor jeg skriver om IT-relaterede emner, som interesserer mig. Du vil også fremover kunne læse mine artikler i Prosabladet, ligesom du med jævne mellemrum kan høre mig rapportere om britiske nyheder på DR P1 .

Arbejder du med telekommunikation, IT eller medier er det også relevant for dig at vide, at jeg er tilknyttet the International Institute of Communications som konsulent, hvor jeg er med til at planlægge konferencer om de konvergerende IT-, medie- og telekommunikations-brancher.

Men først og fremmest, tag et kig på mine første e-bøger og lad mig høre, hvad du synes.
Bevidsthedsterror er en antologi bestående af tre fremtidsnoveller, deriblandt den prisvindende Kend din målgruppe.
Hvis du vælger at læse fremtidsnovellerne en ad gangen, vil jeg anbefale, at du starter med Kend din målgruppe, dernæst læser Christians København og slutter af med Det transparente samfund. Novellerne kan læses uafhængigt af hinanden, men som ved alt andet i livet giver det en rigere oplevelse, jo mere viden du har om baggrunden for en given ting.

God fornøjelse,

P.S. Det gamle Write IT-site kan ses her, hvis du har tilbøjelighed til net-arkæologi.