Udfordring til løbere i Københavns Marathon

Hvis du løber Københavns Marathon på søndag 21. maj, har du mulighed for at købe min bog Verdensfortællerne med 20% rabat – såfremt du løber hurtigere end mig.
Hvis du giver mig baghjul, hopper du over på Science Fiction Cirklens bogbestillingsside og indtaster navn, mail og adresse.
I bestillingsfeltet skriver du Verdensfortællerne og dit startnummer. Så tjekker vi, at du vitterligt har været hurtigere end mig.
Du må også gerne skrive hånende ting som “Dan Mygind er for sløv” eller lignende, hvis du absolut føler en trang til at hovere. Jeg kan tage det – tror jeg nok.

Hvis du læser det her, fordi du så trøjen nedenfor, da du løb marathon i København, så vil jeg ønske dig tillykke med at gennemføre løbet. Godt løbet!
Du kan se, om du løb hurtigere end mig på Copenhagen Marathons resultatside.
Søg efter Dan Mygind og/eller Verdensfortællerne.
Har du været hurtigere, så gå over på Science Fiction Cirklens bogbestillingsside og udfyld oplysningerne som beskrevet ovenfor.
Hvis du ikke er helt sikker på, hvad Verdensfortællerne egentlig er, kan du læse mere om bogen her.
Du kan også lytte til  Aflyttet-programmet, hvor jeg interviewes om baggrunden for og inspirationen til bogen.

Jeg er ikke sportsidiot!
Hvis du ikke løber marathon, har du mulighed for at købe Verdensfortællerne med 20% rabat, hvis du møder op hos Arnold Busck, Købmagergade 49, København fredag 19. maj mellem 14 – 17. Der vil jeg signere bøger, tage selfies med glade bogkøbere og endda uddele engelske vingummier og lakridser!
Kom frisk og glad forbi!

P.S. Desværre kan jeg ikke udskænke vin eller alkohol i Arnold Busck grundet bevillingsregler, men hvis du køber 5 eksemplarer eller flere af Verdensfortællerne, så smider jeg en kop kaffe fra Arnold Buscks egen RESSO kaffebar med i købet uden beregning 🙂
Ja, jeg ved; jeg er meget generøs.

Verdensfortællerne er en stor succes – mød dem i Arnold Busck!

Lørdag 6. maj holdt jeg bogreception for Verdensfortællerne i Valby Kulturhus. Salget gik så strygende, at forlagsredaktøren måtte hente flere eksemplarer fra boglageret.
Tak til alle jer der mødte op og gjorde dagen til en succes.

Verdensfortællerne drager ud i verden
Jeg vågnede op den næste morgen til nedenstående syn.
Verdensfortællerne er på vej ud i verden!

Første oplag svinder hurtigt ind, så hvis du vil have et første oplags-eksemplar, skal du hurtigst muligt hoppe over på Science Fiction Cirklens hjemmeside og bestille bogen.

“Mød forfatteren”-arrangement i Arnold Busck
Hvis du gerne vil have et signeret eksemplar, kan du møde op i Arnold Buscks hovedbutik på Købmagergade 49 i Købenahvn fredag 19. maj mellem kl. 14 og 17.
Der vil jeg sidde/stå og besvare spørgsmål samt signere bogen. Måske vil jeg endda løbe lidt (mere om det i en senere blog).

Hvis du inden da vil høre lidt mere om, hvad Verdensfortællerne handler om, kan du læse mere her.
Du kan også aflytte(!) Radio24syvs Aflyttet-udsendelse, hvor jeg interviewes om bogen.
Interviewet kan du høre her.

Det blev et godt interview, ikke mindst takket være intervieweren Anders Kjærulff.
Anders spurgte, hvem Verdensfortællerne er og jeg svarede, at det er journalister, forfattere og i princippet alle, der fortæller historier til hinanden.
Jeg fik ikke den vigtige tilføjelse med, at der er folk, der anvender fortællinger meget bevidst til at forme vores virkelighedsopfattelse. Det sker med propaganda, fake news, marketing, psy-ops og andre klasiske propaganda-discipliner.

Baserer sig på virkelige begivenheder
Den slags har jeg skrevet om i en række journalistiske artikler til Prosabladet.
Fredag 5. maj udkom Prosabladet med et tema om, hvordan propaganda-discipliner og psykologisk profilering anvendes på sociale medier som Facebook.
Det er rendyrket journalistik, hvor jeg blandt andet opsporer manden, der indsamlede Facebook-data fra 50 millioner amerikanere og solgte data til Cambridge Analytica. Cambridge Analytica anvender personprofilering og hjalp blandt andet Trump med at blive amerikansk præsident

Det er den slags virkelige hændelser, som har været med til at inspirere min bog. Ligesom de mystiske dødsfald blandt krypteringseksperter, journalister og it-folk, vi nævner i Radio24syv-interviewet. Bogen tager udgangspunkt i virkelige begivenheder og får så et ordentligt skud fantasi, så Verdensfortællerne bliver en spændende og højaktuel roman, der udspiller sig i den nære fremtid.

Jeg håber vi ses i Arnold Busck, Købmagergade 41 på fredag 19. maj kl. 14 – 17.